C O N T E M P O R A R Y ・ O A S I S

This project entailed a complete redesign of what was a standard suburban garden. The owners wanted a contemporary space in which to entertain guests with clean lines to hold it together throughout the year, with their own planting to come in the future to soften the edges. With this in mind we created a rectilinear garden with a large pond giving the illusion that it stretches across the full width of the plot. The gabion walls allowed us to reuse the existing york stone in a modern style to match the sawn sandstone paving and create terraces up the gently sloping site. Finally we planted a birch grove on the rear bank to create a striking sculptural backdrop

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s