S U N N Y ・ S E A T I N G

This client wanted to make more of the south-facing front garden of their terraced house, as well as replace the rotten old fencing that ran along one side of it. We designed this bespoke feature, utilising the same planed timber for both the fence and the seat, the lid of the latter lifting off to reveal a storage area. With raised beds on either side the client can now enjoy the sunshine surrounded by planting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s