S E R E N E ・ C O T T A G E

The owners of this garden have both recently retired and are therefore looking to spend more time in the garden that had gradually begun to get away from them over the years. With this in mind, we created a generous seating area in the sunniest part of the garden, with a simple clay paver path moving through the planting down one side of the garden. The planting itself is bold and modern whilst retaining a cottage feel, with purples and whites coming to the fore, creating a peaceful space for a relaxing retirement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s